Boende sökes!

Långseruds utvecklingsgrupp har valt att sätta fokus på Turism 2015. Hur får vi fler att stanna till i Långserud och kan vi erbjuda fler boendealternativ för tillfälliga gäster? 

Vi vill göra en inventering över vilka boende Långserud verkligen har att erbjuda. Har ni en gäststuga, rum&frukost, stugby eller sängplatser som ni skulle vilja hyra ut enstaka nätter, veckovis eller liknande så önskar vi att ni gör en intresseanmälan till oss i utvecklingsgruppen via mail eller lämna uppgifterna i Utvecklingsgruppens förslagslåda som sitter utanför Hillerströms affär. Mail skickas senas 15 april till: lug@bahnhof.se

Om utbudet är hyfsat stort och om intresse finns, planerar vi att tillsätta en arbetsgrupp som sammanställer boende, aktiviteter, sevärdheter och besöksmål kring Långserud. För att sedan finnas tillgänglig på t.ex. Esters, turistbyrån, hemsida m.fl.

Kom gärna med synpunkter och vill ni vara med och jobba med detta får ni gärna höra av er till oss i Utvecklingsgruppen. Skriv ner namn, adress och telefonnr och gärna mailadress. Skriv också vilken typ av boende du har och antal sängplatser, det behöver inte vara en uthyrning som ständigt finns tillgänglig, öppettiderna bestämmer ni själva. Lämna detta till utvecklingsgruppen enligt ovan. Har ni också aktiviteter att erbjuda ser vi gärna att ni skriver ner det också.

Mvh Långseruds Utvecklingsgrupp