Smaka på Värmland!

Matfestivalen som arrangeras för 13:e året i rad har kommit att bli ett av Sveriges mest populära matevenemang. Smakresan är ett attraktivt sätt för lokala producenter, gårdsbutiker, restauranger och andra verksamheter inom kategorin att visa upp och sälja sina mathanverk och livsmedelsprodukter. Läs mer: Smaka på Värmland – Visit Värmland (visitvarmland.com)

Familjedag med barnloppis på Wiksfors

Wiksfors bruk

Aktiviteter och skoj för hela familjen på Wiksfors mellan 11-16. Samverkansgruppen på Långseruds friskola har fått låna övervåningen på magasinet gratis för en barnloppis, vill du hyra ett bord för 300 kr och sälja leksaker, barnkläder etc. så kontakta gärna Emma Jakobsson ( 076-8027808). Alla intäkter går till skolan!

Mårtensfirande

Bygdegården

Utvecklingsgruppen i Långserud firar 40 år, det uppmärksammar vi med ett extra roligt Mårtensfirande! Det blir bland annat servering, musikunderhållning,  högtidstal, vuxenfrågesport och barnklurigheter och inte minst så presenteras och avnjuts den nykomponerade Långserudsbakelsen! Vi intervjuar bygdens andra 40-åringar och pratar med de som var med i Utvecklingsgruppen vid starten om vad som var deras …

Mårtensfirande Läs mer »