TENNISPROPAGANDA I LÅNGSERUD

Redan 1978 anlades en tennisplan i Långserud. Det var en grusbana och intresset var stort. Med åren sjönk dock detsamma, främst p.g.a mycken skötsel med vattning, linjespikande m.m. Nu kanske intresset är på väg tillbaka ?

Långseruds IF hade i helgen inbjudit Billeruds TK att komma och "missionera" lite och låta bygdens folk pröva på tennissporten. Vädret vgar väl inte så bra och det var  många konkurrerande verksamheter men ett femtontal personer i olika åldrar hade mött upp. Tränaren Fabian Nunez satte genast igång med olika övningar och ungdomstränaren Victor Lindström hjälpte till. Billerud TK:s stora talanger Kajsa Persson-Teiler och Matteo Nunez-Marquisio uppvisningsspelade och visade upp ett bra och varierat spel. Korv och kaffe samt saft hanns med mellan bollarna. Som avslutning överlämnades från Billeruds TK en hink bollar och ett antal tennisreckets vilket tacksam togs emot av LIF:s ungdomar. Man hann även att diskutera ett fortsatt samarbete som skulle kunna bestå i både tennisskola och en tennisdag i samband med Långseruds Idrottsskola som varje år äger rum i augusti månad. Som helhet en bra dag för tennissporten!

2851 Tomas Peterson får tips av tränaren Fabian Matteo 

2856 Tennis på gång i Långserud på den nya näridrottsplatsen

2861 Fr.v Waldemar Segerström, Tindra Högberg, Kajsa Persson-Teiler, Meja Petsrson, Ester peterson , Matteo Nunez-Marquisio och Linus Grötting har bollarna i luften.
2862-2864 Tindra,Meja och Ester fick ta emot både tennisrackets och tennisbollar av tränarna Viktor Lindström och Fabian Nunez

 
IMGP2860 IMGP2861 IMGP2862 IMGP2864 IMGP2848 IMGP2851 IMGP2854 IMGP2855 IMGP2856
 
Kjell Olsson