Nobelfest hålls inte bara i Stockholm utan även på andra ställen. Bl.a så har man på Smedgården i Långserud ordnat en Nobelmiddag, trerätters, vilken avnjöts av närmare trettiotalet personer. Bakom arrangemanget stod bl.a Trivselgruppen, Jonas Byhs och hovmästare Conny Eld med servitörerna Leif Peterson och Wenzel Thorén som hjälp. Smedgården var vackert smyckad och borden jullikt pyntade när festligheterna startade. På menyn stod som förrätt Skaldjurskanapé, huvudrätten bestod i helstekt fläskfilé med potatispaté och rosmarinsås och till efterrätt vankades glass med sharonnfrukt och hallon. Till det dracks lämpliga drycker. Alla lät sig väl smaka och stort beröm utdelades. Tvetatrion underhöll med härliga sånger och det blev en hellyckad eftermiddag.
Bildtexter: 7458 Helstekt fläskfilé med potatispaté och rosmarinsås var huvudrätten vid Smedgårdens nobelfest. 7465 Tvetatrion underhöll med för årsstiden lämpliga sånger. 7449 Fr.v Sonja Elvborn, Gösta Andersson och Nils-Ola Andersson var tre förväntningsfulla gäster vid Smedgårdens Nobelkalas.
Kjell Olsson