DUO FAGERÄNG UNDERHÖLL PÅ SMEDGÅRDEN

Med jämna mellanrum anordnas Afteval vid Smedgården i Långserud. Oftast är det då någon form av underhållning där sång och musik står på programmet.

Den här gången var det Duo Fageräng d.v.s Per Kristian Fageräng med sologitarr och sång samt Svante Olsson med sin bas och rytmspel som kom på besök. Det blev en trevlig timme med en rad minnesvärda låtar bl.a flera av Jim Reeves och Sven-Ingvars. Finn Kalvik fanns med  liksom Lisa Ekdahl, Jailbird Singers,Gunnar Wiklund,Elvis samt Trio med Bumba. Det var idel hits och det lät mycket bra  och ibland satte Per Kristian extra vibration på ljudet med rena Shadowsljudet med rejäla vibrationer i svajarmen på gitarren. Lite småtrevligt svensk-norskt musikgnabb lockade fram skratt och Svante hade en hel del att berätta ur sin långa spelkarriär. Några av låtarna inbjöd även till allsång.

.-Ibland blir vi en kvartett då Bo Rhodén och Jonny Nilsson kommer med, förklarade Per Kristian.

Det hanns även med kaffe och goda smörgåsar samt en avtackning där Britt Johansson tackade paren jeanette och Wenzel Thorén samt Inger och Leif Peterson för deras jobb med att göra två mycket uppskattade "vagnsturer" till Eldan samt senare Naturbyn. 

Inger Peterson framförde de tjugofem i publikens stora tack och av applåderna att döma är Duon välkommen tillbaka.

 

 

 

 

Fagerängs duo d.v.s Per Kristian Fageräng t.v samt Svante Olsson underhöll på Smedgårdens Afteval

 

Kjell Olsson